Beoordelingen / Product review

  • Sonniboy bmw 3s serie touring E91 06-01-2017

    Topproduct!!!! Zeer tevreden klant!!!!

    Heb de set nu een paar maanden in de auto zitten, bmw touring E91 en bevalt super goed! Sterke kwaliteit en perfecte pasvorm. Sluit naatloos aan elk raam. Tevens bevestigingsmiddel goed en zit goed vast en easy te bevestigen. Heb de plakclips wel op maat geknipt omdat ze anders net iets te breed zijn voor de raamstijlen. Ik ben erg tevreden met het product. Kwaliteit is super, prijs iets aan de hoge kant maar dat heb ik er el voor over. Het materiaal is erg stevig en staat mooi strak gespannen, veel beter van kwaliteit dan goedkopere zonnewering. Geeft ook een luxe uitstraling in de auto. Ook in het afzonderlijk te openen achterruit in de kofferklep blijft Sonniboy perfect zitten! Pluspunt! Het laat nog wel zonlicht door dus het is niet zo dat het totale verduistering geeft, maar dat is voor mij geen minpunt anders had ik wel gekozen voor blinderen. Indien je twijfelt of je rommel wil bestellen of toch gaat voor de duurdere sonniboy dan zou ik zeker voor sonniboy gaan, je zal er geen spijt van krijgen.
    Groeten De Haan uit Leeuwarden
  • Jeffrey 04-01-2017

    Goed spul

    Prima zonneschermen,achterraam uit een stuk is gewoon het mooiste, snelle levering
  • Dacia Logan MCV 04-01-2017

    Goede en snelle levering!

    Schermen zijn snel en makkelijk te instaleren. Wij zijn er super tevreden mee. Een echte aanrader!
  • Andy 13-10-2016

    Mooie, strakke toevoeging voor de auto

    De maten zijn mooi strak gemeten, super eenvoudige montage. Zicht blijft goed door de achteruitkijkspiegel. Ben erg blij met deze toevoeging :-)
  • John 10-10-2016

    Goede kwaliteit, super pasvorm, vlug geleverd

    Heb al sunset pakket op de combi, maar voor de kinderen in de autostoeltjes, die nog niet makkelijk kunnen wegduiken voor de zo'n is dit een perfecte oplossing. Slechts 15min werk en alles zat erin, je moet heel even kijken hoe de clips moeten zitten, want op de zwart wit foto's valt het niet zo op, maar als je dat eenmaal weet, zitten ze er zo in.
    Geeft een nog mooiere en donkerdere uitstraling van je ramen, terwijl je nog goed naar buiten kunt kijken.
    Het is ook zo eruit als je je ruiten aan de binnenkant schoonmaakt. Top product!
  • Lin_Dasy 26-09-2016

    zeer tevreden!

    Wij hebben deze sonnyboy-schermen ondertussen al enkele weken, en wij zijn er zeer tevreden over. Makkelijk te plaatsen. Stevig vast. En ziet er echt goed uit op onze A3 sportback! :)
    Ook is het vanachter net door die schermen minder warm in de wagen, wat ideaal is voor de hond. Enige minpunt: het plakken van greepjes voor de achterste ruiten.
  • Willem 23-09-2016

    Top!

    Vanwege de goede ervaring met Sonniboy in mijn Golf 7, nu dus ook deze mooie schermen in de Up van mijn vrouw.
    Aanrader! Goede service van Sonniboy.nl!
  • Frans DW 23-09-2016

    Zeer tevreden

    We waren aan het twijfelen, ramen laten blinderen of een zonnescherm kopen. We hebben gekozen voor een zonnescherm voor de prijs.
    De zonneschermen werden snel geleverd en na het installeren ben ik zeer blij met mijn keuze.
    Ze passen als gegoten!
    Buiten dat ze de zon uit de auto houden hebben nog tal van voordelen.
    Zo kunnen we de ramen op een kier laten staan zonder dat er vervelende beesten in de wagen komen, e.d.
    Met andere woorden, zeker een aanrader!
  • Johan 23-09-2016

    Mooi product, past prima

    Goed, snelle levering en makkelijke montage
  • Wim De Bruycker 19-09-2016

    Bijzonder tevreden.

    Duidelijke site, eenvoudig bestellen, vlot afhandelen en stipt geleverd.
    Eerlijke prijs, past perfect en is in een paar seconden geplaatst en terug te verwijderen.
    Ramen passagiers vraagt wat meer werk aangezien de klevers (houders) deftig moeten worden aangebracht en aangezien je deze best laat drogen alvorens de Sonniboys te bevestigen.
    Samengevat : voor wie (net als ik) graag donkere ramen heeft maar een stockauto heeft gekocht die er geen heeft, is dit de perfecte oplossing.
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. Volgende