Beoordelingen / Product review

  • Nessio 13-09-2018

    aankoop zonneschermen

    Snelle levering
    Duidelijke handleiding
    48 uur gewacht tot houdertjes voor de achterzij ramen goed vastzaten
    Daarna plaatsen geen probleem
    Passen perfect
  • Floyd 06-09-2018

    Leuk maar duur. Levering slecht.

    Prima schermpjes van hoogwaardige kwaliteit maar helaas knetter duur. Bevestiging wat minder... plakplaatjes met klemmen die snel verbuigen. Had voor dat geld meer verwacht. Ramen dicht op de auto of snelweg! Ben er 1 verloren maar gelukkig in de berm teruggevonden. Levering was waardeloos. Meer dan een maand gewacht. Vakantie (waarvoor ik ze besteld heb) was al voorbij!
    _____________________________________________________

    Reactie sonniboy: dank voor uw review, helaas hebben we in het hoogseizoen deze zomer last gehad van te lange levertijden, ook de rechtstreekse orders verliepen niet vlekkeloos, onze excuus hiervoor. Inderdaad op de snelweg niet met de ramen open rijden, kan zijn dat shade door de rijwind eruit gezogen kan worden. De clips kunt u bij ons kosteloos opgestuurd krijgen indien deze zijn verbogen of losgelaten. MVG Pieter
  • Focus 14 05-09-2018

    Fijne zonnescherm slechte montage

    Snelle levering. De zonneschermen doen goed hun werk maar de montage is niet ideaal, je moet de klemmen op de portier plakken en 48 uur wachten. Dit hebben we gedaan maar ze zitten niet allemaal goed vast.
  • Krijnen 02-09-2018

    Perfecte pasvorm

    Perfecte pasvorm en eenvoudig te monteren. Vlotte levering
  • Mtech 29-08-2018

    Ziet er op het eerste oog mooi uit.

    Heb de volledige set in mij. E90 lci gezet, ziet er op afstand goed uit. Stoor mij aan de plakkers die op de raamstijlen geplakt moeten worden( met name de pasvorm) Het scherm van het achterraam zit aardig, door 3e remlicht zit het toch iets in de verdrukking waardoor het net iets minder mooi zit. Voor dat geld had ik wel iets meer afwerking op detail verwacht.
  • st170nl 29-08-2018

    Top

    Ideaal. Beter als privacy glas,aangezien ook met geopende zijramen de bescherming werkt. Top.
  • Wiebe 26-08-2018

    Mooie oplossing

    Mooie en over het algemeen goed aansluitende screens. Ben er tevreden mee. Bestelling is soepel verlopen.

    Op sommige plekken wel kleine kiertjes maar niet echt hinderlijk.
  • Degelijke kwaliteit 26-08-2018

    Kwalitatief en snel geplaatst of weggenomen.

    Dit zonnescherm is uit degelijk materiaal gemaakt en voelt ook stevig aan. Het wordt geleverd in een beschermende verpakking. Het scherm is perfect op maat en flexibel. Met de bijgeleverde klemmen plaats je het in minder dan 5min. Niet alle klemmetjes zitten perfect (dit kan ook aan de bekleding liggen van mijn VW T5 uit 2006) maar alles blijft stevig op zijn plaats zitten tijdens het openen en sluiten van de achterklep.
    Dit zonnescherm is zeker een aanrader ook al lijkt de prijs hoog, de goede kwaliteit is het zeker waard.
  • DACIA LOGAN MCV | BOUWJAAR 2013 T/M HEDEN | SONNIBOY 22-08-2018

    Geweldig

    Past perfect en is snel te installeren. extra klasse voor je auto.
  • Sonniboy Ford focus schermen 22-08-2018

    Perfecte schermen

    Net voor de vakantie besteld,
    Gemonteerd,en ging uitstekend ,ondanks mijn 2 linkerhanden!
    Pasvorm uitstekend ,van buiten lijkt het net privacyglas .zicht naar buiten ook voldoende.
    Kinderen hadden geen last van de zon meer tijdens rit naar Spanje.
    Had ik eerder moeten doen!
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. Volgende