Beoordelingen / Product review

  • Bart, Genk 25-05-2020

    mooi, snel, efficient

    zorgt voor een afgewerkte look
    zijn geld meer dan waard,
    uitlegblad is povertjes hierdoor heb ik het scherm van de achterruit niet goed kunnen doen
  • Ford Bmax 22-05-2020

    Goed product

    Schermen voor mijn Ford Bmax besteld , snel geleverd en gemonteerd .
    Schermen werken prima zon blijft buiten en men heeft geen zicht naar binnen , en het kijkt ook nog wat sportiever .
  • Sonniboy 28-04-2020

    Prima

    Mooi en goed passen zonnescherm. Wel no een ander look dan met privacy beglazing maar ook best wel mooi.
    Minpunt : Bij het volledig (toevallig of niet )laten zakken van een achternaam moet dit gordijn opnieuw geïnstalleerd worden.
  • De Min 03-04-2020

    Beoordeling levering en montage

    Snelle levering en perfecte pasvorm, makkelijk te monteren: SUPER!!!
  • Sonniboy zonwering 01-04-2020

    Goede kwaliteit en goede levering

    Dit is inmiddels mijn 3de auto die ik voorzien heb van de zonneschermen van Sonniboy. Goede kwaliteit en eenvoudig te monteren. Het scherm achter is niet gedeeld, zodat je niet tegen een rand in het midden aankijkt via de achterruitkijk spiegel. Erg fijn.

    De aflevering liep perfect, ik had zelfs het geluk dat een medewerker op de weg naar huis de doos bij mij afgeleverd heeft. Kwam toevallig zo uit, maar wel erg aardig om dat te doen.

    Een tevreden klant en ik kan iedereen dit product aanraden van deze leverancier.
  • Ron 29-03-2020

    Mooi materiaal

    Mooie keuze om de zon buiten te houden , gemakkelijk besteld en snel geleverd , bedankt en succes
  • Bob 24-03-2020

    Vervanging erg prijzig

    Dat de clips na bijna 2 jaar loslaten, dat is vervelend. Maar dat je vervolgens 3,50 per stuk betaald om ze te vervangen, dat is echt niet OK.
    ______________________

    Reactie sonniboy: helaas betalen wij bij de importeur ook hoge prijzen, er wordt niets op verdiend, gezien de het werk, mailverkeer, verpakken en uitleveren kost er zelfs geld. De fabriek zou hier iets aan moeten doen!
  • Edwin 23-03-2020

    snelle levering

    Snel en correct geleverd, prima!
  • Andrej 15-03-2020

    Audi A3 - zeer tevreden

    Wij hebben deze sonnyboy-schermen ondertussen al enkele weken, en wij zijn er zeer tevreden over. Makkelijk te plaatsen.
  • TurboMausie 26-02-2020

    Mooie zijwindscheremen

    Mooie zijwindscheremen perfect passend
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. Volgende