Beoordelingen / Product review

 • Laurens 08-10-2020

  prijzig maar is het 100% waard

  had ze de volgende werkdag binnen gekregen. goed en stevig productie en handleiding prima en duidelijk aangegeven hoe en waar de clips moeten.
 • Probleemloos 30-09-2020

  Probleemloos bestellen en monteren!

  In 1 keer goed. Bestellen: easy. Monteren: makkie. Betalen: no problem.
 • Djvenray 15-09-2020

  zijwindschermen fiesta st

  De beste zijwindschermen ooit. 100% passend en geeft naar mijn mening een sportievere look aan de auto
 • Zonneschermen dacia logan mcv 2 15-09-2020

  Schermen zijn snel en makkelijk te instaleren, Ook makkelijk om op maat geknipte radiator folie achter te plaatsen voor volledige verduistering.

  Zeer tevreden.
 • Bob 14-09-2020

  Opnieuw aan vervanging toe

  De clipjes hebben het een aantal maanden volgehouden, maar de lijmlaag heeft het (door de warmte van de zon?) begeven en nu moeten er weer (zie mijn vorige review) nieuwe clips komen. Wat een afgang.
 • sonnboy 13-09-2020

  supermooie kwaliteit,.netjes afgewerkt, past goed, makkelijk te installeren

  supermooie kwaliteit,.netjes afgewerkt, past goed, makkelijk te installeren
 • Robbin 04-09-2020

  Zeer tevreden

  Prima service van het team Sonniboy. Behulpzaam, kundig en snelle actie. Prima product, past perfect en snel te monteren.
 • Kees 03-09-2020

  Mooie zonneschermen

  Mooie OEM-like zonneschermen voor m’n X3, ik heb ze eerder besteld voor de E46 touring. Qua maatvoering kan hier geen andere leverancier tegen op. Voor zover ik weet is Sonniboy de enige die het scherm voor de achterruit uit 1 stuk heeft, voor mij een must. Bezorging binnen 1 of 2 met een flinke korrel zout nemen, dat lukt ze niet, reserveer minimaal een week, het is gewoon dropshipping uit Duitsland.
 • Udo Smit 01-09-2020

  Het kost wat, maar dan heb je ook wat.

  Om met de warmte in augustus toch de honden achter in de auto zo koel mogelijk te houden zochten we een betere oplossing dan de goedkope losse shades met de zuignapjes. Geschrokken van de prijs van de Volvo set (270 euro) zocht ik verder en vond deze oplossing. Stuk goedkoper, maar nog steeds veel geld. Mijn scepsis verdween bij het monteren, want de shades zitten perfect en staan uitstekend (honden en rommel nauwelijks te zien). Achterramen kunnen tot boven de 80 km/uur open blijven, wat zelfs veel comfortabeler is dan zonder de shades doordat die als windbreker fungeren en het irritante resoneren van de luchtstroom daardoor niet meer optreedt. Helemaal goed! Teller staat op 310000 km, auto gaat statistisch nog 340000 km mee, shades ook zo te zien :-)
 • Jeroen 30-08-2020

  Gewoon top

  Heel kort gezegd gewoon top!
  De hoofd reden was om ons zoontje te beschermen tegen de zon dat is zeker behaald werkt zeer goed verduisterend past perfect op 1 raampje na daar is er 1 miss. 3mm te groot dus staat het doek niet helemaal strak maar werkt er daar door niet minder om! Het is wel prijzig maar het zeker waard! Een aanrader voor iedereen die er naar zoekt en die nog twijfelt

  Samenvating
  +past zeer goed
  +goed verduisterend
  +ramen kunnen gewoon open
  +temperatuur blijft lager in de auto
  +vanaf buiten af ook erg netjes
  -prijzig
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. Volgende