Beoordelingen / Product review

  • Snel geleverd 22-01-2019

    Snel en goed

    Mooie site ,snelle levering mooi product
  • Kevin 07-01-2019

    Dikke prima

    Zeer snelle levering, prima kwaliteit en perfecte pasvorm
  • Golf 7 24-12-2018

    Alles super

    Super snel geleverd , super makkelijk zelf te instaleren,super mooi pasvorm en en ziet er super mooi uit. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop
  • Burgmans Elektrotechniek 19-12-2018

    Duitse kwaliteit top

    Pasvorm is helemaal perfect. Alsof ze er op horen. Even stoeien om ze zonder schade te monteren maar het resultaat mag er wezen. Ik raad ze iedereen aan.
  • harrie 09-12-2018

    zijwindschermen vw jetta 2011

    was er al een tijd naar op zoek bij de dealer leverbaar maar de hoofdprijs dus hier gevonden voor een kleine € 65,- incl verzendkosten de andere dag werdt het bezorgt nou het erop zetten was een zo gepiept een 20 minuten voor beide voorportieren en het werkt echt 100% zodra er wat water op het dak lag zonder de zijwindschermen en je deed je raam open lag al het water binnen dus nu zeer zeker niet meer en je kunt lekker met je raam op een kier rondrijden zonder hinder van windgeruis dus als u twijfelt koop gerust deze schermen de pasvorm is 100%.
  • Bjorn 26-11-2018

    Degelijk materiaal met een goede pasvorm.

    De zijwindschermen hebben een goede pasvorm en zijn vlot te installeren. Mijn oude wagen met een zwakkere elektrische ramen motor heeft wel moeite om helemaal dicht te gaan zonder dat ik meeduw. Bij manueel openende ramen zal dit geen probleem zijn.

    ______________________________

    Reactie Sonniboy.nl: dank voor uw review, als u de ramen 48 uur dicht laat en het rubber daarna inspuit met siliconenspray dan zet het raam in de raamstyle en gaat het rubber vormen naar het raam, dan kunt u gewoon zonder weerstand het raam goed openen en sluiten. MVG Pieter
  • De 18-11-2018

    Goed geregeld

    Best product , past zeer goed , hoge qualiteit
    Was niet voorradig maar toch binnen 3 dgn in huis. Knap
  • Climair Sport 10-11-2018

    uitstekend bedrijf en top producten

    Snelle levering, uitstekende pasvorm.Top product.
    goed bedrijf en goede afspraken
  • De Ceulaerde 11-10-2018

    Duidelijke website

    Duidelijke website, artikel vlug gevonden, snelle levering en gemakkelijk te plaatsen onderdeel. Bedankt Sonniboy
  • Hemi 11-10-2018

    Snel, correct en passend

    Na een vriendelijk en informatief telefonisch contact wat helaas niet bij elke webshop gegarandeerd is, werden de windschermen binnen 2 werkdagen geleverd. De kwaliteit is prima, ze passen perfect en geven de auto een heel decent tintje extra.
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. Volgende