Beoordelingen / Product review

  • Climair Sport 10-11-2018

    uitstekend bedrijf en top producten

    Snelle levering, uitstekende pasvorm.Top product.
    goed bedrijf en goede afspraken
  • De Ceulaerde 11-10-2018

    Duidelijke website

    Duidelijke website, artikel vlug gevonden, snelle levering en gemakkelijk te plaatsen onderdeel. Bedankt Sonniboy
  • Hemi 11-10-2018

    Snel, correct en passend

    Na een vriendelijk en informatief telefonisch contact wat helaas niet bij elke webshop gegarandeerd is, werden de windschermen binnen 2 werkdagen geleverd. De kwaliteit is prima, ze passen perfect en geven de auto een heel decent tintje extra.
  • Nessio 13-09-2018

    aankoop zonneschermen

    Snelle levering
    Duidelijke handleiding
    48 uur gewacht tot houdertjes voor de achterzij ramen goed vastzaten
    Daarna plaatsen geen probleem
    Passen perfect
  • Floyd 06-09-2018

    Leuk maar duur. Levering slecht.

    Prima schermpjes van hoogwaardige kwaliteit maar helaas knetter duur. Bevestiging wat minder... plakplaatjes met klemmen die snel verbuigen. Had voor dat geld meer verwacht. Ramen dicht op de auto of snelweg! Ben er 1 verloren maar gelukkig in de berm teruggevonden. Levering was waardeloos. Meer dan een maand gewacht. Vakantie (waarvoor ik ze besteld heb) was al voorbij!
    _____________________________________________________

    Reactie sonniboy: dank voor uw review, helaas hebben we in het hoogseizoen deze zomer last gehad van te lange levertijden, ook de rechtstreekse orders verliepen niet vlekkeloos, onze excuus hiervoor. Inderdaad op de snelweg niet met de ramen open rijden, kan zijn dat shade door de rijwind eruit gezogen kan worden. De clips kunt u bij ons kosteloos opgestuurd krijgen indien deze zijn verbogen of losgelaten. MVG Pieter
  • Focus 14 05-09-2018

    Fijne zonnescherm slechte montage

    Snelle levering. De zonneschermen doen goed hun werk maar de montage is niet ideaal, je moet de klemmen op de portier plakken en 48 uur wachten. Dit hebben we gedaan maar ze zitten niet allemaal goed vast.
  • Krijnen 02-09-2018

    Perfecte pasvorm

    Perfecte pasvorm en eenvoudig te monteren. Vlotte levering
  • Mtech 29-08-2018

    Ziet er op het eerste oog mooi uit.

    Heb de volledige set in mij. E90 lci gezet, ziet er op afstand goed uit. Stoor mij aan de plakkers die op de raamstijlen geplakt moeten worden( met name de pasvorm) Het scherm van het achterraam zit aardig, door 3e remlicht zit het toch iets in de verdrukking waardoor het net iets minder mooi zit. Voor dat geld had ik wel iets meer afwerking op detail verwacht.
  • st170nl 29-08-2018

    Top

    Ideaal. Beter als privacy glas,aangezien ook met geopende zijramen de bescherming werkt. Top.
  • Wiebe 26-08-2018

    Mooie oplossing

    Mooie en over het algemeen goed aansluitende screens. Ben er tevreden mee. Bestelling is soepel verlopen.

    Op sommige plekken wel kleine kiertjes maar niet echt hinderlijk.
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. Volgende