Beoordelingen / Product review

  • Patrick 19-09-2019

    Top

    Mooi degelojk produkt, fijn op mast en handig te monteren. Alleen de plakknijpertjes blijven niet zitten als het erg warm.is.
  • Zijwindscherm 13-09-2019

    Zeer goed

    Zeer goed
  • Volkswagen Golf 7 | variant | bouwjaar 2012 t/m heden | Sonniboy 13-09-2019

    Perfecte schermen!

    We hebben de schermen gekocht voor de vakantie om de kinderen achterin uit de zon te houden en zijn erg tevreden. Makkelijke bevestiging en de schermen passen perfect. Fijn ook dat de ramen gewoon open kunnen. In het donker rijden is even wennen aangezien de schermen de lichten wel dimmen, maar ook wat verstrooien, maar uiteindelijk ging dat prima. We laten ze gewoon permanent zitten, goedkoper dan verduisterings folie en het ziet er ook netjes uit.
  • Paul 12-09-2019

    Toch van hoge kwaliteit

    Inmiddels heb ik mn Sonniboys al een aantal jaren. De pasvorm blijft erg mooi en nog nooit is er ook maar 1 uitgewaaid.
    Let goed op de verdeling van de clips.
  • Bert 02-08-2019

    prima!!

    Besteld en snel geleverd, makkelijk te monteren, de shades zorgen dat het stukken minder warm wordt in de auto. Één scherm was helaas krom, prima service, werd keurig een nieuw schermpje nageleverd, klasse.
  • LL 28-07-2019

    Mooie schermen

    Prima pasvorm! Daar waar meer mensen klagen over de plakkers..kan ok aansluiten. Alles ontvet. Geplakt. Een dag gewacht.....en toch helaas lieten enkele plakkers los. Plaksel van houdertjes verwijderd en vervolgens een beetje zwarte high-tech kit gebruikt. Nu kan er wel een olifant aan hangen. Meer dan tevreden verder
  • Climair Windscherm voorruiten Cayenne S 28-07-2019

    Altijd goed bij Sonniboy. Wat je ook koopt

    Mooie en goed passende windschermen. Lekker om toch je raam en beetje open te hebben en minder last van de wind. Topproduct!
  • m h 28-07-2019

    stevig

    heb een ander merk maar deze clips voldoen beter dan de plastic originele clips
  • van Bon 24-07-2019

    Super ervaring

    Vlak voor de vakantie naar Frankrijk besteld. Snelle levering.
    Goed product kinderen hebben er veel plezier van gehad en nog steeds. De installatie is erg makkelijk en het product past goed op mijn ruiten.
    Ik vind alleen de bevesriging van mijn achterruit niet zo best. Hij schiet heel snel los. Ik heb inmiddels een oplossing maar dit kan dus beter.

    Een zeer tervreden klant dus.
  • Kees 24-07-2019

    Zeer efficiënt en makkelijk te monteren

    Wat er in de advertentie staat klopt ook perfect, zeer makkelijk te monteren en een goede bescherming tegen zonlicht en inkijkers
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. Volgende