Beoordelingen / Product review

  • zijwindscherm fiat ducato 03-08-2020

    prima aankoop

    Keurig te woord gestaan en geleverd conform afspraak. De gebruiksaanwijzing is helder en ze waren hierdoor eenvoudig te monteren.
  • Thijs 03-08-2020

    Plakkers laten snel los.

    Pasvorm is goed. Helaas laten de plakkers op de achterruit wel snel los, vooral bij warm weer. Dit bij Sonniboy gemeld. Sturen nieuwe clips. Lees hier dat dit vaker voorkomt. Los het dan ook op.

    Reactie Sonniboy.nl: Wij hebben dit ook vaak gemeld aan de fabriek (clamair.de) maar het lijkt niet te helpen, ze hebben meerdere leveranciers voor de plakclips gehad. Probleem is de temperatuur zo dicht achter het glas als de zon er op schijnt. En goed ontvetten is ook een puntje. Binnen 3 minuten de plekken waar de clips komen goed ontvetten en dan 15 min wachten met het plakken van de clips. Niet in de zon monteren van de plakclips. MVG Pieter
  • Jooo... 02-08-2020

    Mooie aankoop

    Snel geleverd, top verpakt! Goede pasvorm, zeker een aanrader!
    Indien ik een puntje van kritiek moet zoeken is om eventueel de handleiding die erbij zit in het kleur af te drukken in plaats een zwart-witte versie.
  • filip 28-07-2020

    mooi en goede kwaliteitsprodukt

    Staan zeer mooi op mijn golf 7 gti en zeker geen tocht meer bij het rijden met op ramen
  • Zwaluw 27-07-2020

    Beoordeling

    Snel geleverd en prima verpakt
  • gert 16-07-2020

    product is een aanrader maar beter bestellen bij een leverancier die ze zelf op voorraad heeft.

    product is prima alleen moet je het monteren op een dag dat je zeker weet dat je de ramen niet open doet,,,, doe je dat niet dan tikt je glas tegen het windscherm en gaat je raam weer dicht.en na montage heb je bij snelgeden boven de 120km/h best veel wind geruis...... verder prima raamkappen,maar de levertijd is niet normaal lang. normaal op internet krijg je dingen binnen een week geleverd toch? ik heb na een week contact opgenomen met sonnyboy om te vragen waar mijn raamkappen bleven maar ik kreeg te horen dat ze vanuit duitsland aangeleverd moeten worden en dat duurde al met al bijna 3 weken!! als ik dat had geweten.............. dus product is een aanrader maar beter bestellen bij een leverancier die ze zelf op voorraad heeft.
    _________________________

    Reactie sonniboy.nl: Beste Gert, wij hebben ze altijd in voorraad maar iedereen lijkt corona vergeten te zijn (de fabriek is 2 maanden dicht geweest) niemand kon deze set nog leveren. Doordat de fabriek gesloten is geweest en in juni pas alles weer vrijgegeven werd komen de orders mondjesmaat weer binnen. Helaas is het niet anders.
  • Sonniboy 16-07-2020

    Top product past perfect

    Zeer snel geleverd uitermate tevreden past perfect en makkelijk te installeren
  • Stefan 13-07-2020

    alles heel goed

    snelle levering, alles zoals beschreven
  • Max 12-07-2020

    perfecte pasvorm en snel te monteren

    snelle levering, past mooi,goede montagehandleiding en snelle montage.
    Ik ben zeer tevreden
  • Peter 09-07-2020

    Past

    Montage is makkelijk. Pasvorm is best goed.
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. Volgende