Beoordelingen / Product review

  • MacJack 23-05-2019

    Top kwaliteit eenvoudige montage

    De kwaliteit van de screens is zeer goed. Geen zicht van buitenaf, maar van binnenuit goed zicht. Met de bijgaande montage-instructie zijn de screens eenvoudig te plaatsen. De screens staan ook mooi van de ramen af/los, waardoor de zonwering blijft werken. Ook met open ramen. De screen voor de achterruit bestaat uit één geheel; dus geen hinderlijke naad in het midden van de ruit.
  • BMW Driver 22-05-2019

    Goed passend mooi strak snel geleverd product

    Ben zeer tevreden over deze set. Het past perfect. Eenvoudige montage. Achterraam kan open blijven zonder vliegen. Scheel best veel warmte en ziet er stoer uit. Iets minder zicht in spiegel dus iets beter opletten op onze vriendjes van de politie ;-)
  • Peter c-max 15-05-2019

    Zonwering

    Voor mijn Ford Focus C-Max 2005 een zonneschermset in totaal 5 ramen besteld , deze super snel geleverd gekregen en binnen een paar minuten gemonteerd,super pasvorm eenvoudige montage en houd het zonlicht perfect tegen plus je kan het raam gewoon open doen tijdens het rijden.zeer tevreden !!!
  • Martijn 14-05-2019

    Goed

    Super zit altijd goed
  • Georg 07-05-2019

    Prima aanschaf

    Al eerder besteld voor onze vorige auto. Toen goed bevallen, daarom wederom aangeschaft voor onze nieuwe auto. Zeer makkelijke installatie. De kinderen hebben een stuk minder last van de zon op de achterbank!
  • M De Smet 29-04-2019

    De clips komen al na enkele maanden los, maar heb de zonnewering gekocht, dus zonder clips blijft die helemaal niet hangen...

    Ik heb vorige zomer een zonnewering op maat gekocht voor mijn wagen en die moest met plakclips bevestigd worden in de wagen. Na minder dan een half jaar begonnen deze clips echter één voor één los te komen. Heb contact opgenomen met Sonniboy en men vertelde mij dat dit normaal is. Ik heb wel een mooie korting gekregen bij het bestellen van de nieuwe clips, maar het ziet er dus naar uit dat ik de komende jaren telkens een bestelling nieuwe clips mag inplannen, en dit terwijl je van een zonnewering van ongeveer €200 toch kwaliteit verwacht...?

    _______________________

    Reactie sonniboy.nl: Als je de plekken goed ontvet waar de clips komen, even 5 min wachten met monteren van de clips en daarna de clips even een paar uur onbelast laat zitten zodat de plaklaag goed hecht, laten de clips nooit meer los. Wij monteren ze hier regelmatig en ik heb nog nooit een klant terug gehad met loslatende clips. MVG Pieter
  • Superb 2019 12-04-2019

    Goede kwaliteit matig passend

    De schermpjes voor de Superb passen duidelijk minder dan mijn voorgaande Sonniboy schermpjes voor een Passat .Schermen voor de portier ruien zijn perfect De schermen achterste zijruitjes zijn net is te groot waardoor ze een beetje rimpelen. De schermen voor de achteruit idem dito, en blijven met de korte bijgeleverde beugeltjes niet goed zitten. Jammer voor zo’n duur product en gezien mijn eerdere ervaringen kan het absoluut beter. Wel een goede meedenkende klantenservice die van alles probeerde om het probleem op te lossen.
  • Past perfect. 08-04-2019

    Snel gemonteerd en ziet er superstrak uit.

    Superstrak!!!
  • Sonniboy 04-04-2019

    Super

    Supersnelle levering en super pasvorm!
  • Marieke 02-04-2019

    Zeer goed product

    De zonneschermen plaatsen heel makkelijk en sluiten perfect aan op de ramen van mijn BMW 318. Leuk dat de ramen nog open kunnen met de zonneschermen in. Houdt de zon voldoende tegen zonder het echt donker te maken binnenin de wagen.
    Ook erg snelle levering. Zeer tevreden!
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. Volgende