Beoordelingen / Product review

  • Bleeker 19-06-2017

    Prima product

    Eenvoudig te plaatsen met goede pasvorm. Misschien een tip om voor het achterscherm/klep een extra clip standaard te leveren. Door de grootte heeft deze zo niet voldoende houvast. (zoals in een eerdere review al was opgemerkt door iemand anders) Dan is het helemaal 100%.
  • willem 19-06-2017

    Prima sevice

    Bestelling met dag binnen werd boven verwachting afgeleverd en product is prima passend, helemaal top!
  • Sonniboy 16-06-2017

    Goede en snelle servixe

    Top service twee onderdelen misten er in de verpakking na telefonisch contact binnen twee dagen in huis dat is klantgericht werken
  • GB 14-06-2017

    Top

    Makkelijk te installeren en past goed in de raamkozijnen enkel het zonnescherm voor het achterraam/ klep blijft niet zo mooi zitten en ik heb dan ook wat extra clipjes besteld (lang + kort clipje. Hopelijk zit het dan perfect!
  • Edwin 12-06-2017

    Heel goed

    Makkelijk montage van de clips zonder schroeven of plakken en het scherm word zeer goed op zijn plaats gehouden. Ondanks dit vind ik de prijs aan de hoge kant.
  • BN 12-06-2017

    Maatwerk!

    Perfecte pasvorm, sluit mooi aan, de bevestigingsclips zijn mooi weg te werken. Amper zichtbaar van buitenaf.
    Bijgeleverde handleiding was heel duidelijk
  • Vd velde 12-06-2017

    Top product.

    Super product en levering zoals afgesproken. Zeker een aanrader om via sonniboy aan te schaffen.
  • Stephan 02-06-2017

    Sonniboy voor Audi A3

    Snel geleverd. Bij het plaatsen waren er twee bevestigingsplakkers die niet goed bleven plakken. Contact over gehad en twee nieuwe opgestuurd gekregen. Dat is services
  • D 01-06-2017

    Aanrader

    We hadden deze schermen al in onze vorige auto. Deze bevielen zo goed dat we ze nu weer gekocht hebben voor onze Dacia. Makkelijke bevestiging en minder last van zon op de achterbank. Fijn dat je de ramen evengoed nog open kan zetten. Ideaal!!
  • Mark 30-05-2017

    Niet goedkoop - goede kwaliteit en pasvorm

    Screens zijn niet goedkoop, wel een kwaliteitsproduct.
    Handleiding is duidelijk en screens zijn zo gemonteerd. Pasvorm is prima en screens zijn ook eenvoudig weer uit de auto te halen.
    Ben zeer tevreden met de Sonniboys, ze zijn voor mij het geld waard.
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. Volgende