Beoordelingen / Product review

  • Jan 05-10-2017

    Perfect passende zonneschermen

    Snel geleverd en binnen enkele minuten gemonteerd
    Blijven goed zitten ook met de ramen open
  • Ellis 12-09-2017

    Goed passende zonneschermen

    Zonnescherm sluit perfect aan, geen kiertjes oid.
    Enige nadeel vind ik de prijs.
  • Don 16-08-2017

    Past perfect en werkt zelfs tegen de regen.

    Heb tot nu toe bij elke auto die ik heb gekocht een setje Sonniboy's gekocht. Heb ze voor een Golf 7, een Alfa 147 en nu dan een Alfa Giulietta. Allen passen perfect en werken niet alleen prima tegen zonlicht maar ook tegen regen. Enige tijd terug namelijk vergeten om de ramen van de auto dicht te doen en niet veel later een stortbui van jewelste. De bestuurdersstoel was compleet doorweekt (het was echt een flinke bui) maar de achterbank was gewoon droog. Daar zitten natuurlijk de zonneschermen en die hebben bijna al de regen tegen weten te houden. Dus alleen daarvoor al heel erg blij met deze sets.
  • Set zonneschermen voor Volkswagen Passat | variant | bouwjaar 2011 t/m 2014 08-08-2017

    Top

    Ik was al bekend met de schermen van Sonniboy (VW Passat Limousine 2009).
    Toen al zeer tevreden, dus nu niet geaarzeld om weer voor deze schermen te kiezen.
    Binnen enkele minuten gemonteerd dankzij de perfecte pasvorm.
  • Thom 08-08-2017

    goed en makkelijk

    snelle levering, product voelt goed, plaatsen erg makkelijk, ziet er ook goed uit, werking is super, zicht door achterruit achteren is beter dan verwacht (reviews gelezen dat dat tegen zou vallen, is dus niet zo). Aanrader.
  • Remko 05-08-2017

    Perfect passend

    Onlangs bij Sonniboy een komplete sunscreen set gekocht voor mijn Astra (k)5drs.
    Nette levering kompleet met bevestigings materialen en keurig verpakt.
    De schermen passen precies in de portieren en achterklep. Waarbij ik het een erg groot voordeel vind dat het scherm voor de achteruit uit 1 deel bestaat dus geen dikke naden in het midden. Kortom erg blij en tevreden met mijn aankoop.
  • Ed 04-08-2017

    Super kwaliteit en past perfect!

    Zonneschermen zijn makkelijk te plaatsen zonder dat je gereedschap nodig hebt.
    Past perfect en staat super strak.
  • Bas 26-07-2017

    Geweldige zonwering!

    Omdat we veel auto rijden met onze kindjes vonden we het belangrijk dat ze goed beschermd achterin de auto moesten zitten. Nu met de Sonniboy zonwering is dat gelukt en met bijkomend voordeel dat de auto er ook nog stoerder uitziet!
  • g.renskers 26-07-2017

    snel te monteren past perfect werkt goed

    snel te monteren past perfect werkt goed
  • Iwad70 22-07-2017

    Autozonwering op maat

    Zeer nette auto zonwering die precies op maat is. Gemakkelijk zelf te monteren met bijgeleverde klemmetjes. En niet geheel onbelangrijk, goede bescherming tegen de zon. Snelle levering van de schermen.
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. Volgende