• Lorem ipsum

Zonwering auto is op maat en heeft de exacte vorm van het raam! Climair sonniboy zonwering voor de auto wordt geleverd met originele modelspecifieke pasvorm. Alle zonneschermen worden gemaakt van hoogwaardig polydoek met gaatjes, waardoor de zon nauwelijks invloed heeft op bijvoorbeeld kinderen op de achterbank, uw huisdieren of spullen in de bagageruimte. Climair sonniboy kenmerkt zich doordat het zonwering voor de auto voor de achterruit uit 1 deel bestaat. Elke set wordt geleverd inclusief alle benodigd montagemateriaal en handleiding, verder is de montage eenvoudig zelf uit te voeren in slechts enkele minuten door middel van de bijgeleverde clipjes in de sponning van de ruit die geen beschadigingen of aanpassingen aan de auto veroorzaken.

Kenmerken van zonwering voor de auto:


UV-werend climair sonniboy autozonwering De climair sonniboy autozonwering biedt en perfecte bescherming tegen de sterke UV-straling van de zon. Vooral voor kleine kinderen op de achterbank erg belangrijk tijdens een lange rit!

Insectenwerend autozonweringdoek, door de complete afdekking en fijngeweven doekstructuur kunnen insecten niet meer naar binnen terwijl u ventileert met de ruit een beetje open. 

Modelspecifieke pasvorm climair sonniboy zonneschermen Alle climair sonniboy zonneschermen zijn model specifiek voor het gewenste automerk en model en volgen de originele pasvorm van de ruiten voor een optimale afdekking. 

Eenvoudig te monteren Alle climair sonniboy zonneschermen zijn op maat en kunnen in slechts enkele minuten in de auto worden gemonteerd. Alles is pasklaar en kan zonder aanpassingen aan uw auto geplaatst worden (dus geen beschadiging door bijvoorbeeld boren of schroeven). Eenvoudig ook weer te verwijderen en op te bergen. 

Inbraakwerend climair sonniboy effect Door de climair sonniboy autozonwering is het zicht van kostbaarheden op de achterbank en/of in de kofferbak van buitenaf beperkt, waardoor het minder opvalt voor dieven. 

Complete set zonwrring auto Elke set bestaat uit zonneschermen voor alle ramen na de voorportieren, incl. achterruit. Eventuele bagageruimteruiten en/of (kleine driehoeks) zijruitjes worden ook bijgeleverd.